ADIYAMAN / TUT - Tut Kaşlıca İmam Hatip Ortaokulu

Tut Kaşlıca İmam Hatip Ortaokulu

KAŞLICA KÖYÜ NO 325 TUT / ADIYAMAN
Vizyon
Daha iyiyiye ulaşmak, öğrenmek, gelişmek, paylaşım, çalışkanlık, ve üretkenlik yeteneklerini en üst seviye çıkarmak.
Misyon
Her öğrenci öğrenebilir ilkesinden hareketle, bilgi ve yeteneklerini geliştirmek, özgüven kazandırmak, toplumun bütün ihtiyaçlarına yanıt verebilen öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal(Tam gün) Öğretim
Başlama: 08.30 Bitiş: 15.00
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Yayla Tur kooperatifi ile sağlandığı gibi şahsi araçlarla da rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okul öğretmen servisi bulunmamaktadır. Öğretmenler il ev ilçeden kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır. Ayrıca okul giriş çıkış saatlerine uygun olan Yayla Tur dolmuşları da kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kaşlıca köyü Tut ilçesinin doğusunda yer almaktadır. Dağlık bir arazi yapısına sahip köyde karasal iklim hüküm sürmektedir. Köy ilçenin nüfus ve yerleşim olarak en büyük köyü olma özelliğine sahiptir.
İl merkezine 40 km, ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.